twitter linkedin

Profiel

Allround finance professional

Gerdien Dekker is een allround en ervaren finance professional die op interimbasis inzetbaar is. Zij is in 2002 afgestudeerd als registeraccountant. Haar expertise is veelzijdig en heeft een groot toepassingsbereik zoals ook blijkt uit het aangeboden dienstenpakket.

Zij is pragmatisch en resultaatgericht maar ook analytisch. Gerdien is vasthoudend en bijt zich graag vast in vraagstukken. Bijvoorbeeld verbeter- en veranderingstrajecten waarbij zij oog heeft voor het aanpakken van onderliggende zaken en het borgen van resultaten. Zij is betrokken bij haar klanten en stelt alles in het werk om gezamenlijk tot concrete resultaten te komen. Daarbij schakelt Gerdien vlot tussen de verschillende niveaus in organisaties.

In de rol van business controller is Gerdien uw sparring partner: kritisch en nuchter maar ook met begrip en relativeringsvermogen. Een leidinggevende rol neemt zij eveneens graag op zich. Haar aanpak laat zich het best omschrijven als: ‘niet praten, maar doen!’. Met Gerdien haalt u een harde werker in huis waar u van op aan kunt.

Hier kunt u een profielinterview met Gerdien lezen.

Hier kunt u het artikel dat geplaatst is in de magazine Regiolokaal lezen.